mx-5 Roadster club

Met een verhuiswagen gaat het een stuk sneller

Met een verhuiswagen gaat het een stuk sneller

Geplaatst op

Een van de grote voordelen van een verhuisbedrijf spreekt eigenlijk een beetje voor zich: ze hebben de beschikking over verhuiswagen. Dit maakt een verhuizing sneller en efficiënter als we het hebben over tijd en energie. En wat te denken van de stress die komt kijken bij een verhuizing met vervoersmiddelen die eigenlijk niet afdoende presteren. Een verhuiswagen huren is een goede manier om deze zaken te counteren en met een big smile naar je nieuwe woning te rijden. In deze blog leggen we de voordelen aan je uit en geven we je een aantal verhuistips van experts. Lees snel met ons verder.

Veilig vervoer

De inboedel van menig woning vertegenwoordigd een aanzienlijk bedrag in euro’s Dan wil je wel graag dat de inboedel op een goede manier overkomt. Dat kan op een paar manieren heel goed lukken:

  • Juiste verhuismaterialen, zoals dozen en opvulmateriaal
  • Een verhuiswagen met daarin de faciliteiten om meubels vast te zetten
  • In een keer de inboedel over

Organisatietips

Om een verhuizing te laten slagen zijn er een aantal dingen nodig om dit te realiseren. Precies zoals de verhuisbedrijven dit ook doen. De tips die experts op het gebied van verhuizen aan je geven zijn:

·         Maak een verhuisplan

Een verhuisplan bestaat uit een inventarisatielijst en een logistieke planning. Zo weet iedereen wat, hoe en wanneer het vervoerd wordt.

·         Deel het plan uit en geef uitleg

Het kan zijn dat de mensen een mondelinge uitleg willen bij het plan. Misschien is het handig om een paar avonden van te voren een mail rond te sturen met uitleg over het plan, of een meeting te planen, zodat je het kunt uitleggen. Dit verkleint de kans op fouten tijdens de verhuizing.

·         Huur een verhuiswagen

Het voordeel van een verhuiswagen is dat je meestal maar een keer hoeft te rijden. Ook kunnen er meerdere mensen met een voertuig mee, wat weer scheelt in de brandstof voor meerdere auto’s en parkeerplek. Daarbij kunnen de extra mensen direct aan de slag door de spullen in huis te zetten. Je kunt afspreken dat ze de kasten inpakken, maar het neerzetten van kasten en inhoudt in de kamer zonder inpakken wordt ook vaak gedaan. Bij deze laatste manier is het vooral de bewoner die zelf de kasten inpakt.

Ontspannen genieten

Wanneer de verhuizing vlekkeloos verlopen is (of bijna vlekkeloos, want geen plan is perfect natuurlijk) dan is het tijd om ontspannen te genieten van je nieuwe woning. Organiseer een housewarming party als bedankje voor iedereen die meegeholpen heeft met de verhuizing. Nu is het tijd om ontspannen te genieten.

Ontdek meer, lees meer!

Onze site houdt je op de hoogte van de ins and outs op het gebied van autobedrijven. Ontdek in onze blog de wereld die Automobiel heet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden