mx-5 Roadster club

Geplaatst op

Leuke baantjes die je kunt hebben als student zijnde

Als student zijnde is het soms best moeilijk om aan geld te komen. Je studententijd is waarschijnlijk ook nog eens een periode waarin je veel geld uitgeeft, zeker als je uitwonende bent. Ben jij op zoek naar een parttime baantje als student, maar weet je niet waar je moet zoeken? Dan ben je hier aan het juiste adres. We gaan het in deze blog namelijk hebben over leuke baantjes die je kunt hebben tijdens je studententijd.

Wordt een studentleraar

Als jij een vak hebt ben jij heel erg goed in bent, dan kun je deze kennis overdragen naar andere. Als jij bijvoorbeeld goed bent in wiskunde, dan kan jij bijles gaan geven in wiskunde aan studenten die daar niet zo goed in zijn. Als jij een student heb gevonden waar jij bijles aan kunt geven, kom dan één of twee keer per week samen met deze student om doelen te bespreken. Naast dat je doelen bespreekt, is het natuurlijk ook de bedoeling dat jij de vraag kunt beantwoorden van deze student. Voor dit bijbaantje heb je dus wel kennis nodig binnen een vakgebied. Als je kennis gelimiteerd is, kun je ook bijles gaan geven aan jongere kinderen In dat vak. Dit is vaak makkelijkere stof, waardoor het misschien ook makkelijker is om uit te leggen.

Babysitter.

Als student zijnde kun je ook gaan baby sitten voor ouders. Dit is een hele relaxte bijbaan, omdat je eigenlijk vaak niet veel hoeft te doen: als de kinderen op bed liggen kan je iets voor school doen of relaxen. Er zijn verschillende platformen om je op te geven als babysitter. Ook kun je in de wijk gaan vragen of mensen een babysitter nodig hebben en jezelf dus aanbieden. Vooral jongeren ouders die er nog wel eens op uit trekken hebben een babysitter nodig. Weet dus wie moet benaderen.

In de horeca werken.

Naast dat in de horeca werken heel leuk is, is het ook nog eens goed voor de vordering van je sociale vaardigheden. Het is over het algemeen gezellig werk, maar het is ook wel hard werken. Een nadeel van in de horeca werken, is dat het uurloon vaak niet zo goed is. En het is vaak ook zo dat de fooien ook een beetje tegenvallen. Voor het geld zouden we adviseren om niet in de horeca te gaan werken, maar zoals we zeiden kan je er wel een heleboel leren en is het leuk. 

Studenten chauffeur worden

Het zit al een beetje in de benaming, maar als student kun je ook studentchauffeur worden. Een studentchauffeur rijdt voor iemand en haalt hem of haar op in eigen auto. Als studenten taxi ben je dus eigenlijk constant aan het reizen van A naar B. Als jij autorijden leuk vindt, is dit zeker een leuke bijbaan voor jou. 

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden